Dags att skicka julkort!

Julkort från Öga för grönt anno 2022

Tiden går alltför fort. Jag har varit upptagen med att baka, skapa och emellanåt pyssla med bokföring och växtbeställningar och snart är det jul! Jag som inte har skickat några julkort ännu. Därför tvingade jag ut maken med en kamera och iklädde mig tomteluva och juliga detaljer. Tyvärr är det just nu värsta tövädret. Annat var det förra veckan då det var vacker rimfrost i träden. Men då tänkte jag inte på julkort. Jag har varit upptagen med att göra kransar, tomtar och annat julpynt till mitt lilla galleri. Det är roligt att ha någonstans att förvara mina tavlor och mitt hantverk och att även kunna visa upp det för andra människor. Om du är intresserad av att komma och titta så går det bra att skicka ett mail eller att ringa.

Jag hoppas att du får en bra jul!