Snart dags för Tusen trädgårdar!

Den 3 juli kl 10–17 är det Tusen trädgårdar i hela Sverige. Då kan man åka runt och titta på trädgårdar och hitta inspiration till sin egen trädgård, eller kanske sin balkong. Jag kommer att öppna min trädgård för besökare då. Det är även öppet i mitt galleri som jag har ordnat i nedre delen av vårt sutteränghus. Där finns målade tavlor i akvarell, olja och akryl, samt även en del saker i papier maché. Dessa går att köpa. Jag bjuder in några vänner som också kommer att visa sina alster. Min kusin bjuder på skön sång och musik. Jag tror att det kommer att bli en fin dag för alla trädgårdsintresserade och dem som saknat sammankomster med konst och musik under corona-åren.

Vimpel Tusenträdgårdar
Tusen trädgårdar 2022
Tavla i akvarell som finns i mitt galleri.