Tavlor målade i akrylfärg

Jag målar ofta tavlor i akrylfärg för att det är lätt att måla med och torkar snabbt. Det går att måla över färgen och göra ändringar om man vill det. Jag använder ibland akrylfärgen som en bas för att göra skisser och sedan kan jag måla över med oljefärger när jag fått grunden som jag vill ha den. Här visar jag ett urval av några tavlor som jag har målat och som är till salu. Kontakta mig för mer information.

Tavla i akryl till försäljning
Ros från Dalarna, akryl, storlek 33X41 cm. Konstnär Åsa Chew Nilsson.
Tavla i akryl till försäljning
Skåne, akryl, storlek 32X23 cm. Konstnär Åsa Chew Nilsson.
Tavla till försäljningen.
Korallvärld, akryl, storlek, 60X51 cm. Konstnär Åsa Chew Nilsson.
Tavla till försäljning.
Falnande skönhet, akryl, storlek 41X33 cm. Konstnär Åsa Chew Nilsson.
Tavla i akryl till försäljning
Rinnande fantasi, akryl, storlek 26X35 cm. Konstnär Åsa Chew Nilsson.
Tavla till försäljning målad i akrylfärg
Vårvinter, akrylfärg, storlek 37,3X 45 cm. Konstnär Åsa Chew Nilsson.