Nu är mitt företag synligt

Jag är mycket nöjd med min egenhändigt tillverkade logga som jag målat själv. Den är avfotograferad och lagd på bilen.
Idag har det varit arbete med lövupptagning och lövblåsning, på precis samma plats som bilden på bilen är tagen.
När jag höll på med de sista lövhögarna kom det två små flickor och tittade på vad jag höll på med. De började närma sig mer och mer. Jag fick säga till dem att inte vara så nära när jag blåste löv för att de kunde få skräp i ögonen. När jag blåst klart så kom de närmare igen. De började leka lite med löven i en hög. Till slut så hoppade de lyckliga omkring. Den stora flickan viskade i den lilla flickans öra och den lilla flickan sa ”Ska du ta bort alla löv?”. Tydligen fick den yngre flickan säga vad den äldre flickan inte vågade fråga. De pratade högt med varandra och sade att de skulle bygga en stor hög med löv. De sprang fram och tillbaka med famnen full med löv. De hade löv i håret och på de fina små kläderna. Jag lät dem hållas. Jag mindes ju att det var jättekul att hoppa i lövhögar. Jag fick helt enkelt ta upp löv runt omkring så länge. Jag tog bort deras stora lövhög när de gått hem. Hoppas att de inte kommer att sakna den i morgon.