Semester?

Idag har jag bestämt att jag ska ha en dags semester. Det finns gott om saker jag kan göra. Uppdatera hemsidan till exempel… vilket jag gör just nu.
Jag kan också plantera ut alla växter som väntat länge nu. Där finns också en del stackars Dahliaknölar som i ren desperation börjat växa ut ur hinkarna och försökt att få någon sorts ljusglimt där de står mörkt nere i källaren. Visserligen med ett fönster ovanför men där är det väldigt mörkt. Jag har växter som står i backar där vatten har samlats så att de håller på att bli dränkta. Där hoppade det förresten ut en groda sist när jag välte på backarna för att hälla ut vatten. Vissa av mina sticklingar vill gärna få en kruka att bo i istället för den lilla trånga sticklingskrukan de har nu.

Det finns massor av blåbär i skogen och förhoppningsvis svamp. Det lockar mer än att fixa hemma med utplantering.

När jag inte arbetar med trädgård och sådant så håller jag ibland på med papier maché. En kravlös och rolig hobby är det. Jag har gjort tulpaner, sniglar, ett hjärta, en drake och nu håller jag på med någon sorts älva. Dessa sätter jag på pinnar att ha i trädgården som växtstöd. Kanske blir det någon sorts försäljning också om det finns intresse för det.