Julkort från Öga för grönt

Idag en vecka innan jul, skickar jag julkort till mina kunder. Fotografen som tagit julkortsbilden på mig heter Lisa Hallgren. Det är knappast någon snö på bilden. Hon följde med mig en varm dag i somras när jag var ute hos en kund där jag klippte, trimmade och klippte gräs. Trots det blev bilderna inte gräsliga, (pappaskämt?) kanske för att hon är en duktig fotograf.

Nu har jag varit ledig en längre tid och kunnat unna mig att göra sådant som jag inte hinner med när jag arbetar. Som till exempel baka bröd och koka hallonkola. Hallonkolan blev himmelsk. Den ska jag absolut göra nästa år igen. Jag har också servat arbetsbilen idag vilket blev en dyr historia. Men nu kan jag i alla fall sluta oroa mig för att bilen ska stanna för att den har ett dåligt batteri

Jag önskar alla er som läser detta en riktigt God Jul!

PS. Är du sugen på Hallonkola så klicka bara på länken ”Hallonkola”.